جهت تحصیل پزشکی در اروپا با کالج بین المللی اویسینا آشنا شوید.
بنیان گذار کالج بین المللی اویسینا
دکتر شاهرخ میرزاحسینی پس از اخذ مدرک دیپلم در دانشگاه علوم پزشکی تهران مشغول به تحصیل شد و پس از دریافت مدرک کارشناسی خود اقدام به تحصیل در مقطع ارشد و دکترا کرد. ایشان پس از اخذ مدرک دکتری به جهت تکمیل تحصیلات خود در زمینه پزشکی و علوم سلولی و مولکولی راهی کشور مجارستان و کشور آمریکا شدند. ایشان مسلط به زبان فارسی، ترکی، مجاری و انگلیسی هستند. دکتر شاهرخ میرزاحسینی در سال 1995 (1373شمسی) کالج بین المللی اویسینا را تاسیس نمودند. دکتر شاهرخ میرزاحسینی، سرپرست کالج اویسینا در بوداپست مجارستان، به عنوان یکی از افتخارات کشور ایران شناخته می شوند.
ایشان دارای خلاصه سوابق ذیل هستند:
- موسس و رئیس کالج بین المللی اویسینا
- عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه تهران
- مشاور آموزش بین الملل وزارت آموزش و پرورش
- عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی
- موسس و رئیس مرکز تجاری ایران
- بنیانگذار و رئیس بنیاد ایرانیان مقیم مجارستان
- عضو دائم آکادمی علوم و هنر اروپا
- عضو هیئت موسس دانشگاه تومری پال در مجارستان
- معاون روابط بین الملل دانشگاه تومری پال در مجارستان
- مولف بیش از ۱۰ جلد کتاب در ایران (انتشارت جهاد دانشگاهی)
- مولف ۴ فصل از دانشنامه بینالمللی یونسکو
- مولف تعدادی مقالات بینالمللی در نشریات معتبر جهانی
- برگزار کننده بیش از ۵ کنگره بینالمللی در بوداپست
- برگزار کننده چندین نمایشگاه و سمینار در مجارستان
- تاسیس نخستین دبیرستان بینالمللی دو زبانه در بوداپست
کالج اویسینا مجارستان مسیری جهت تحصیل پزشکی در اروپا
کالج اویسینا مجارستان (AIC) فعالیت خود را در سال 1995 با ارائه دوره های کوتاه برای دانشجویان پزشکی که در بوداپست در دانشگاه سملوایز مشغول به تحصیل بودند، آغاز کرد. در سال 2000 اولین برنامه کامل آموزشی در این دانشگاه آغاز شد و برنامه ای کامل پیش دانشگاهی یک ساله برای کسانی که قصد داشتند تحصیلات خود را در هر پرونده پزشکی مربوط به مجارستان تکمیل کنند، طراحی شد. سپس این دوره “برنامه بنیاد پزشکی ابن سینا” یا دوره MFP نامگذاری شد که مسیری هموار برای تحصیل پزشکی در اروپا ایجاد می کند.
در سال 2003، کالج اویسینا مجارستان هیئت مشاوره بین المللی خود را تأسیس کرد. هیئت مشورتی فعالیتها و برنامه های آموزشی کالج را نظارت و پشتیبانی می کردند. آن ها برنامه ها و استراتژی های آموزشی را مشاهده و ارزیابی می کردند و به اساتید کالج اویسینا در زمینه توسعه سیستم مدیریت کیفیت آموزشی مشاوره می دادند. در سال 2004 ، کالج بین المللی اویسینا مجتمع مسکونی ابن سینا را برای جمعیت دانشجویی در حال رشد بین المللی این کالج افتتاح کرد. این موسسه طی سالهای 2006 و 2007 اعتبار خود را در مجارستان و ایران به دست آورد و از سال 2007 آژانس دانشجویی دولتی سوئد نیز این کالج را به رسمیت می شناسد.
کالج بین المللی اویسینا بر روی “یادگیری مبتنی بر مسئله”، “آموزش تعاملی” و “تفکر انتقادی” تأکید زیادی دارد. کالج اویسینا بوداپست تاکید زیادی بر یادگیری زیست شناسی، شیمی، ریاضی و سایر دروس دارد اما آنچه که این کالج را خاص تر می کند آموزش به دانش آموزان در نحوه پرسش سوال، نحوه یافتن پاسخ سوال و چگونگی حل مشکلات و دارا بودن حد کافی اعتماد به نفس است. کالج ابن سینا بر این عقیده است که دانش آموزان می توانند با استفاده از پتانسیل ها و ظرفیت ها توانایی های خود را کشف کنند. برنامه درسی این کالج در سراسر جهان سختگیرانه و شناخته شده است. این برنامه به منظور آماده سازی دانشجویان برای آموزش عالی در بهترین دانشگاه های اروپایی و آمریکایی از جمله تحصیل پزشکی در اروپا ساخته شده است.
کالج ابن سینا سیستم های آموزشی انگلیس، آمریکا، کانادا و اروپا را به طور گسترده بررسی کرده است حاصل این بررسی و مطالعه توسعه روز افزون سیستم آموزشی ابن سینا است که سبب شده تا دانش آموزان پس سپری دوره های آموزشی در این کالج با موفقیت و دانش کامل وارد یک دانشگاه معتبر در اروپا شوند که این موضوع با توجه به برنامه های درسی این کالج تضمین شده است. دکتر شاهرخ میرزا حسینی، رئیس کالج بین المللی ابن سینا (AIC) با مقامات آموزش و پرورش در انگلستان گفتگو و با چندین دانشگاه شریک انگلستان دیدار و گفتگو کرد.
پس از چندین سال کار شدید و پس از راه اندازی موفقیت آمیز مرکز NCUK در بوداپست، تصمیم گرفته شد که AIC شعبه ای را در انگلستان تأسیس کند. درخواست AIC با تصمیم مثبت بررسی و اعطا شد.از تاریخ 14 مارس 2020 ، “کالج بین المللی ابن سینا – بریتانیا” رسماً گنجانیده شده و خدمات آموزشی را به انگلستان و دانشجویان بین المللی ارائه می دهد. این افتخار یک گام عالی برای توسعه جهانی کالج بین المللی ابن سینا است.اگر میخواهید راجب شرایط تحصیل در کالج اویسینا و تفاوت های این کالج با دیگر کالج ها بیشتر بدانید حتما مطالب صفحه ی تحصیل در کالج اویسینا مجارستان را مطالعه کنید.
هدف از تاسیس کالج بین المللی اویسینا مجارستان
از سال 1995 که کالج بین المللی اویسینا تاسیس شد، هزاران دانشجو موفق شدند تا وارد یکی از دانشگاه های معروف اروپا وارد شوند. آموزش در کالج اویسینا بسیار مهم است و به همین دلیل است که همه کسانی که در این کالج بین المللی اقدام به تحصیل کردند با دانش و فرصت های عالی بسیار عالی این کالج را ترک کرده و وارد یک مسیر عالی و شگفت انگیز شدند. هدف اصلی کالج ابن سینا کمک به جوانان سراسر جهان است تا بتوانند فرصت تحصیل در اروپا بویژه تحصیل پزشکی در اروپا را بدست آورند، برای همین این کالج به کسانی که نیاز به کمک مالی دارند، کمک می کند.
این کالج معتقد است که همه دانشجویان باید برای ادامه تحصیل بستر مناسب و عالی داشته باشند. در واقع مدیر کالج اویسینا بوداپست مدعی است که این کالج به جهت حمایت از کسانی ایجاد شده که شرایط مالی به جهت تحصیل در خارج از کشور ندارند. از این رو کالج ابن سینا مجارستان همواره اقدام به آموزش دانشجویان با هزینه نسبتا پایین کرده است. کالج اویسینا بر این عقیده استوار است که با آموزش آکادمیک، فارغ از ملیت، قومیت و بیشینه دانش جویان جهان اقدام به ارتقاء مسئولان و شهروندان آینده دنیا کند.
کادر آموزشی این کالج با دقت انتخاب می شوند و تحت یک برنامه آموزشی قرار می گیرند. در حقیقت کالج بین المللی اویسینا هر تابستان “دوره های آموزش معلم” را برای کارمندان خود دارد. معلمان و دانش آموزان هر کدام در یک طرف ایستاده اند و برای رسیدن به هدف خود سخت تلاش می کنند. اصلی ترین هدف این کالج بهبود استانداردهای دانشگاهی و آموزشی و همواری مسیر جهت تحصیل پزشکی در اروپا است.
چرا دانش آموزان ایرانی و علاقه مندان پزشکی اروپا به کالج اویسینا می روند؟
هنگامی که دانش آموزان یا والدین آنها شروع به جست و جو در مورد گزینه های آموزش پس از دوره متوسطه می کنند، سوالی که ممکن است ذهن آن ها را مشغول کند تفاوت بین کالج ها و دانشگاه ها است. بسیاری از افراد تصور می کنند که کالج یک موسسه خصوصی است و در مقابل دانشگاه محیط آموزشی دولتی می باشد. عده ای دیگر نیز هستند که فکر می کنند دانشگاه آموزش بهتر و با کیفیت تری نسبت به کالج دارد.
در واقعیت باید گفت که کالج یک موسسه کوچک تر از دانشگاه است که به طور معمول مدرک کاردانی و یا کارشناسی معتبر را به دانشجو ارائه می دهد. اما دانشگاه محیط به مراتب بزرگ تری است که دانشجویان می توانند در آن به تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا بیاندیشند. به طور معمول اغلب دانش آموزان سطح متوسطه (از پایه نهم) به کالج بین المللی اویسینا مجارستان می روند تا در آن به طور جدی درس بخوانند و پس اخذ مدرک آماده یک موفقیت بزرگ در دانشگاه های اروپایی بویژه رشته های پزشکی اروپا شوند.
مدارک مورد نیاز به جهت ثبت نام در کالج اویسینا
- گذرنامه امضا شده و تصویر اسکن شده گذرنامه داوطلب
- عکس رنگی اسکن شده داوطلب
- تکمیل فرم کالج برای سال تحصیلی 2020-2021 که پس از تکمیل باید توسط نماینده امضا شود با فرمت PDF
- ترجمه رسمی دیپلم دبیرستان یا مدارک تحصیلات فارغ التحصیلی با فرمت PDF
- ترجمه رسمی انگلیسی رونوشت دبیرستان سوابق تحصیلی با فرمت PDF
- امضا و اثر انگشت تأیید فرم اعلامیه فارسی (فقط در مورد دانشجویان ایرانی) با فرمت PDF
نتیجه گیری
برنامه آموزشی کالج اویسینا (MFP) یک برنامه کاملاً سازمان یافته و جامع، برای آن دسته از دانشجویان بین المللی است که تحصیلات دبیرستان خود را در خارج از مجارستان به اتمام رسانده و به می خواهند به آرزو خود و تحصیل پزشکی اروپا و حتی تحصیل پزشکی در کشور مجارستان دست یابند. دوره MFP دانشجویان را برای ورود موفق به پزشکی اروپا، دندانپزشکی اروپا و داروسازی اروپا آماده می کند. همچنین این ساختار را در دانشجویان پدید می آورد که پس از پیوستن به دانشگاه فردی مستقل، سازمان یافته با آینده درخشان برنامه ریزی شده باشند.کالج اویسینا مجارستان برای کسانی که به زبان انگلیسی درس نمی خوانند، بسیار جدی است. کالج اویسینا موضوعات علوم پزشکی را ارائه می دهد که به طور خاص در دو سال اول مطالعات پزشکی در دانشگاه اهمیت بسیار ویژه دارد. از این رو پیشنهاد می شود داوطلبان و علاقه مندان به تحصیل پزشکی اروپا و آمریکا ابتدا در کالج اویسینا مشغول به تحصیل شوند تا در این دوره شیوه تحقیق و انجام اعمال آزمایشگاهی را بیاموزند.